Tre gode aktiviteter til polterabend

Tre gode aktiviteter til polterabend

Er det dig, der har fået tjansen med at arrangere din venindes polterabend? Og mangler du noget inspiration til, hvad I skal lave? Så kommer vi her med tre gode bud på, hvad det kan være. Det er derfor en god mulighed for dig for at nogle ideer til, hvad I kan lave. 

1. Mandestrip

Til en polterabend er det næsten obligatorisk, at der er en mandestripper med. Det er en sjov og lidt grænseoverskridende oplevelse, hvor I ser en velskabt mand, der virkelig giver den gas og laver et fantastisk show for jer, hvor der selvfølgelig er fokus på den kommende brud. Et show varer typisk 40 minutter, og det er en god ide at booke en stripper i god tid. Der er nemlig ikke mange mandlige strippere, og de bliver derfor hurtigt bookede. Ikke mindst om sommeren, hvor der er højsæson for bryllupper og dermed også højsæson for polterabender. Læs mere på https://poledancer.dk/polterabend 

2. Gokart

Gokart er også en klassiker til en polterabend. Det er dog ikke desto mindre stadig en helt igennem sjov aktivitet, hvor alle kan være med. Når I er en blandet flok af familie og veninder forskellige steder fra, er det rart at have en aktivitet, hvor der er plads til alle. Det er en hyggelig måde at gøre det på. Der er mange steder rundt om i landet, hvor I kan køre gokart, og det er derfor nemt at finde et sted i nærheden af dig. 

3. Brunch

En god polterabend for kvinder starter som regel med en lækker brunch. Der kan I mødes og hilse på hinanden. Hvis nogle af kvinderne i brudens familie gerne vil med, kan det også være en god ide, at de kommer til brunchen og måske er med til nogle af de første aktiviteter, men at I så gør det klart, at I gerne vil feste uden dem senere.