Slip for meget besvær efter boligkøb

Alle elsker vel en god handel, men det er desværre ikke alle handler, der ender godt

Du har som mange andre sikkert hørt, at der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man køber en bolig. En god handel kan hurtigt udvikle sig til en dårlig handel, og en dårlig handel kan udvikle sig til noget meget dyrt. Det er dog muligt at sikre sig, at man altid får en god handel. Læs denne artikel og find ud af, hvordan du sikrer dig en god handel – hver gang du skal købe en ny bolig.

Guide: Sådan er du altid sikker på, at du laver en god handel, når du skal købe en bolig

Det er ikke noget nyt, at ejendomsmægleren er på sælgerens hold. Sælgeren betaler jo ejendomsmægleren i form af salær. Derfor skal du alliere dig med en person, der kan være din rådgiver. Et perfekt eksempel på en rådgiver til dig som køber er en boligadvokat. En boligadvokat har altid styr på alt, hvad der har med boliger at gøre. Han eller hun vil altid kunne spotte fejl og mangler i kontrakter, dokumenter og i andre ting. Han eller hun vil også sikre sig, at du køber huset under de helt rigtige vilkår. Det er ikke altid nemt at forstå, hvad en kontrakt indebærer. Nogle af formuleringerne kan også være vanskelige at forstå, det vil en boligadvokat kunne hjælpe dig med.

Sådan kan du spare en masse penge ved at have en boligadvokat til at hjælpe dig

Hvis du eksempelvis skal købe en bolig til dit barn, der er studerende i København, så er der mange ting, du skal være opmærksom på. Hvis du på et tidspunkt vælger at bakke ud af en handel, så skal du betale et gebyr på én procent af summen til sælgeren. Når der er tale om København, så tales der om millioner. Derfor er det ikke umuligt, at du kommer til at betale 10.000 kroner til 30.000 kroner for at bakke ud af en handel. Dette kan en advokat hjælpe dig med at gøre helt gratis. Hvis du hyrer en boligadvokat, så bliver der skrevet et advokatforbehold ind i kontrakten. Din advokat kan derfor altid trække dig ud af en handel uden nærmere begrundelse. Det er billigere end at betale én procent og smartere i sidste ende. Derfor anbefales der helt klart, at du finder en boligadvokat i København til en meget god pris.