Oplev det autentiske Mexico på 14 dage

Oplev det autentiske Mexico på 14 dage

Hvis du drømmer om at opleve det virkelige Mexico, er det en god ide, at du tager på en rundrejse, der er arrangeret af nogle, der virkelig kender landet. Det gør, at du kan få mest muligt ud af din tid i landet. På den måde bliver det faktisk muligt for dig at opleve det autentiske Mexico på bare fjorten dage, selvom det kan virke som meget kort tid. 

Det er det danske rejsebureau Jesper Hannibal, der udbyder turen til det autentiske Mexico. De har stor erfaring med at arrangere rejser til landet og kan derfor hjælpe dig på bedste vis. 

Du starter rejsen i hovedstaden Mexico City. Der er mange kolonitidsbygninger og bygninger fra den præcolombianske æra. Det er derfor en god mulighed for dig for at opleve historiens vingesus. Fra Mexico City tager du til San Miguel de Allende. Selvom det er en mindre by, er det også en flot kolonitidsby. Næste dag tager du videre til Guanajuato. Der kan du også opleve en hyggelig kolonitidsby, men du kan også opleve de berømte mumier. De stammer fra et koleraudbrud i byen i 1833, og det er både fascinerende og spændende at gå rundt på museet og se dem. 

Fra Guanajuato tager du til Morelia, hvorfra du blandt andet tager på tur til Janitzio øen, der ligger midt i en stor sø. Derfra tager du til storbyen Guadalajara, hvor du har et par dage til at opleve nogle af byens mange seværdigheder og måske købe et par ting, inden turen igen går videre til Tequila, hvor der selvfølgelig er en vigtig drik, som du har mulighed for at købe, nemlig alkoholen tequila. 

Turen slutter med et par dage i Puerto Vallarta, hvor du får mulighed for at slappe af på stranden og fordøje de mange indtryk, som du har fået i løbet af rejsen.