Øg dine jobmuligheder med Power Bi

30 august 2021 Steffen Hansen

Det er ikke altid lige nemt at finde nyt job, derfor kan det være en god idé at undersøge, hvordan man kan gøre sine muligheder for job større. Det kan man blandt andet ved at lære at bruge ny software, som kan bruges på arbejdsmarkedet. Heriblandt Microsoft softwaren Power Bi, som bliver brugt verden over af forskellige virksomheder.

Kan læres mange steder

Power Bi kan læres mange forskellige steder. Det kan læres ved at man følger online guides, eller ser videoer på nettet, hvor de forklarer hvordan. Eller det kan læres ved at man melder sig til et Power Bi kursus, hvor man sammen med andre, får undervisning på emnet. Ved at melde sig til et kursus, så vil man få en underviser tilknyttet, som man løbende kan spørge til råds, hvis der er noget man ikke forstår.

Find Power Bi kurser her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi

Vi anbefaler en kombination

Hvis du brænder for at lære Power Bi, eller en anden software, så anbefaler vi, at man gør brug af en kombination. Ved at kombinere de forskellige måder at lære på, så kan man finde netop den måde, som fungerer bedst for en selv. Derudover så bliver man bare hurtigere bedre, hvis man sørger for at bruge programmet så meget som muligt i sin hverdag.

Det er nok ikke nogen hemmelighed for nogen, at jo mere man sidder med noget, jo bedre husker man det. Derfor er det en god idé at installere programmet på sin computer, og sidde og rode rundt i det så ofte som muligt. Det kan hertil være en god idé at finde forskellige opgaver online, som man kan sætte sig til at løse, hvor man skal bruge programmet. På den måde udfordrer man sig selv i processen, og lærer hvordan man bruger det i en situation, som man kan komme ud for på arbejdsmarkedet.