Massage – når du har spændinger

Rigtig mange danskere oplever smerter og spændinger i det daglige. Disse skyldes som regel dårlige arbejdsstillinger, uhensigtsmæssig belastning af kroppen og i mange tilfælde stresstilstande, som får os til at spænde op. Det er ikke sundt for hverken krop eller sjæl at skulle kæmpe med disse spændinger 24 timer i døgnet. Og dette kommer man til da spændingerne kan forårsage dårlig nattesøvn med et der af følgende lavt energi niveau i hverdagen til følge.

Massage kan lindre dine smerter

Hvis du er en af dem som døjer med smerter i muskler og led kan du faktisk komme rigtig langt med massage. Ved massage hjælper du kroppen på vej når det handler om afslapning og afspænding. Din krop får i løbet af en massage et tiltrængt pusterum hvor alle muskler og led får mulighed for at slappe rigtig godt og grundigt af.

En afspændende massage har til formål at fjerne de spændinger som giver anledning til såvel ømhed og stivhed som manglende mobilitet i alle dine led. En dygtig massør vil kunne bearbejde dine muskler på en måde som hjælper dem med at slippe af med de ophobede affaldsstoffer som kan medvirke til de ubehagelige myoser og infiltrationer.

Samtidig vil musklerne og det omkring liggende væv blive tilført ilt og næring som følge af den øgede blodgennemstrømning. Og så vil du hurtigt opleve at dine smerter og spændinger mindskes således at dit energi niveau højnes.

Massage kan hjælpe mod stress

Foruden de oven for beskrevne virkninger har massage en række godgørende effekter når det handler om at nedbringe stress niveauet i kroppen. Når massøren ælter muskler og væv godt igennem vil der frigives endorfiner, serotonin og oxytocin i kroppen – stoffer som giver en behagelig følelse og samtidig hjælper kroppen til at slappe af.

Hvis du ønsker at booke tid til en massage i Slagelse kan du med fordel vælge Akupunktur & Massage Klinikken – læs mere på am-klinikken.dk.