Logo design til din virksomhed

10 april 2020 Astrid Pedersen
Logo design til din virksomhed

Er du indehaver af et mindre firma – måske en virksomhed i opstarts fasen – og har du brug for at profilere dig endnu skarpere på markedet? Så bør du kigge på virksomhedens branding strategi. Er du ikke i besiddelse af en sådan, er det intet mindre end på høje tid at få dig én. Og i denne forbindelse bør du få fremstillet et logo til virksomheden.

Er godt logo design ikke dyrt?

Måske har du hørt fra andre aktører inden for din branche, at de har betalt en mindre formue for design af deres firma logo. Det kan godt virke lidt bagvendt, at noget så simpelt som et logo skal være så dyrt. Til dette er der blot to ting at sige.

Først og fremmest ved du sikkert alt om hvad det vil sige at prissætte sine ydelser efter det kendskab til fagområdet der kræves for at kunne frembringe de gode resultater. Kvalitet koster – men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at et godt firma logo skal koste spidsen af en jetjager.

Der vil selvfølgelig altid være bureauer, som lever højt på kundernes manglende kendskab til design og teknik, og som derfor tillader sig at kræve aldeles ublu priser for logo design. Dette er typisk de mere højt profilerede bureauer med de helt store kunder, som er vant til at kunne tage sig lidt for godt betalt. Vælger du i stedet en selvstændig og uafhængig grafiker eller grafisk designer med styr på sit håndværk og en vis faglig stolthed, vil du sagtens kunne få fremstillet et vel designet firma logo til en ganske rimelig pris.

Hos Logoshop kan du altid få et uforpligtende tilbud på udvikling, design og fremstilling af et firma logo, som både er smukt og funktionelt. Du kan læse mere, og kontakte Logoshop, på hjemmesiden https://www.logoshop.dk/