Lad Klikko.dk stå for din SEO strategi

 

Du kender det sikkert: Du har lavet en flot hjemmeside for din virksomhed (eller fået et bureau til at lave den, i dyre domme). Du synes selv, den er rigtig flot, den indeholder alle dine varer og ydelser, og det er nemt at købe. Dine priser er konkurrencedygtige, og du synes selv, du leverer et solidt produkt. Alligevel er der ingen der køber noget via din webshop. Du undersøger din statistik på Google Analytics, og ser, at du stort set ingen besøgende har – og dem, du har, forlader sitet lige så hurtigt som de er kommet ind på den! Det giver ingen mening for dig, for din webshop er jo top notch, og du kan sagtens konkurrere med alle de andre, som tilbyder det samme. Hvad kan der være gået galt?

 

I første omgang bør du tjekke din placering på Google på de søge ord eller -sætninger, som du gerne vil have, at din virksomheds website eller webshop bliver fundet på. Hvis du har en placring, der hedder 10 eller derunder, er det en meget sandsynlig del af forklaringen på dit lave besøgstal og ikke eksisterende konverteringsrate. Brugere af søgemaskiner – det være sig Google, Yahoo eller Bing – er nemlig ikke tilbøjelige til at tage links, som ligger lavere placeret end nummer fem. Og hvis en potentiel kunde ikke tager et link til din side, får du ingen konverteringer. Du bør også tjekke relevansen af dine tekster. Indeholder de den rette frekvens af søgeordene? Hvis ikke, kan det forklare din bounce rate. Dit produkt er ikke relevant for de, som så rent faktisk kommer ind på din website eller webshop.

 

Disse problematikker kan løses ved en god, veltilrettelagt SEO strategi – og her kan Klikko.dk hjælpe. For det første kan Klikko med sin store specialistviden i form af staben af landets førende SEO eksperter hjælpe med råd og vejledning til optimering af dit website eller dit webshop i forhold til søgemaskinerne. For det andet er Klikko i besiddelse af et omfattende bloggernetværk, og kan dermed tilbyde kvalitets backlinks. Hvert enkelt domæne i Klikkos blognetværk er dansk og placeret på en dansk ip-adresse – og hvert enkelt site på disse domæner er i sig selv SEO optimeret og består udelukkende af relevant indhold. Således kan du trygt overdrage din SEO til Klikko, og være sikker på, at du kan mærke effekten i form af et højere besøgstal og en øget konverteringsrate – og i sidste ende en meget pænere bundlinie!