Hvornår skal jeg optage et bil lån?

Du kan få brug for at optage et bil lån i det øjeblik, din nye bils pris overstiger det beløb, kun kan lægge i kontant udbetaling. Det gode ved at optage et bil lån til formålet (frem for at optage et almindeligt forbrugs lån) er, at et bil lån typisk har lavere rente – og at du kan låne et noget større beløb.

Når du optager lån til køb af ny bil, får den bank eller det penge institut, som udbyder lånet, nemlig pant i bilen. Så fungerer den nye bil som sikkerhed for dit lån, svarende til at du optager et bolig lån til køb af hus eller lejlighed.

Summa summarum: Hvis du ønsker dig en ny bil, med alle de fordele, dette indebærer, kan du optage et bil lån til finansiering af købet på mere fordelagtige vilkår end andre låntyper.

Hvor finder jeg et bil lån uden udbetaling?

Hvis du ikke er interesseret i selv at lægge en kontant udbetaling for din nye bil, eller af forskellige grunde ikke er i stand til det, kan du hos Ikano Bank ansøge om et bil lån uden krav om udbetaling. Ikano Bank stiller kun ganske få krav til dig som kandidat til optagelse af et lån. Du skal have fast bopæl i Danmark og være fyldt 18 år. Og du må ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller opført i Debitor Registeret.

Opfylder du disse krav, kan du nemt og hurtigt ansøge om et online bil lån via Ikano bilfinansiering. Den brugervenlige låneberegner giver dig et tydeligt overblik over dine udgifter ved optagelse af dit bil lån – og indsender du ansøgningen med dine personlige oplysninger og inforation om lånet allerede i dag, har du svar på ansøgningen i løbet af få timer.

Læs mere, og send din låne ansøgning, på ikanobank.dk