Hvilket trægulv skal du vælge?

Går du med overvejelser om at lægge nyt trægulv i hjemmet? Trægulve er både smukke og charmerende, hvorfor det er den mest populære gulvtype i Danmark. Trægulve giver noget varme, sjæl og hygge, som de andre gulvtyper ikke kan give på samme måde. Det er derfor en fantastisk måde at integrere naturen som en del af indretningen. 

Da trægulve er populære er der også sket en stor udvikling på markedet for trægulve i Danmark. Du kan i dag vælge mellem mange forskellige typer af trægulve i forskellige varianter, træsorter og farvenuancer, så du får det lige som du vil have det. Du skal derfor tage stilling til en masse spørgsmål, for at kunne finde det helt rigtige trægulv til dit hjem.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge et trægulv?

Når du skal finde det helt rigtige trægulv til din bolig, er det vigtigt at forholde dig til de forskellige træsorter. Der er naturligvis forskel i både priserne og farvespillet på de forskellige træsorter. Du bør derfor lægge et budget for, hvad du ønsker at investere i et nyt trægulv for. Herefter kan du tage stilling til, hvad du kan vælge imellem af træsorter. Der er både mørke og lyse nuancer, som kan give et flot spil til din indretning af hjemmet. 

Her kan du vælge om det skal være træbrædder i planker eller som klikgulv. Fordelen ved at vælge træbrædder er at de holder i længere tid, da de bare kan slibes ned i takt med at de bliver slidt. Fordelen ved at vælge et klikgulv er at de er lette at udskifte, hvis der sker en skade på trægulvet. Klikgulv er som regel også billigere end træbrædder. 

Bliv klogere på de forskellige typer af trægulve

Er du i tvivl om, hvilket trægulv du skal vælge, kan du med fordel læse mere hos husblog.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *