Forsøg at give dig helt hen til akupunktur i Nordsjælland

06 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man siger som bekendt, at hvis noget skal have den fulde virkning, så virker det bedre, at man er modtagelig for det, end at man har korslagte arme overfor det, for så er man på forhånd lidt modstander af det, og det kan ikke nødvendigvis afgive din rette virkning.

Det er ikke videnskabeligt bevist på den måde, men det kan jo sammenlignes med placebo-effekten: Hvis man tror nok på noget, så kan det gøre en gavn for en, også selvom det påviseligt ikke har en forbedrende virkning, men heller ikke for en dårligere.

Tro kan derfor flytte bjerge, og man ser da også mange mennesker, der er skeptiske overfor noget til at starte med, men når de så giver sig hen, så ender de med at kunne se, hvorfor det er så positivt omtalt, og så kommer de igen i sådan et omfang, at det kan stå på i lange perioder af livet – og måske endda hele livet.

Sådan kan det blive med akupunktur i Nordsjælland som et eksempel her.

Akupunktur i Nordsjælland kan du være helt rolig omkring

Nu er akupunktur ikke noget, der er nyt i den vestlige verden og da slet ikke i Nordsjælland, for det er kommet til for mange år siden, hvor det før da havde mange stolte traditioner bag sig og har virket for mange mennesker.

Men modsat noget naturmedicin eller massage, så skal man jo her kunne overlade sig selv til en person, der propper noget i sig, som der ligner og minder om nåle.

Her skal man virkelig have tiltro til behandleren, at vedkommende ikke vil en noget ondt, for man er ret så pacificeret i den situation, hvor man helst skal ligge roligt og ikke bevæge sig.

Derfor kan det kræve lidt overvindelse fra ens side til at starte med, men hvis man bare tør tro på det bedste, så får man også det gavnlige ud af den virkning her.