Forlæng din sommer på terrassen med disse simple tips

07 juni 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Der er intet som en god sommerdag, hvor man nyder vejret og bruger sin tid ude på terrassen. Men sommeren i Danmark er kort, hvilket betyder, at tiden man kan bruge derude er begrænset. Vi har dog fundet nogle konkrete tips, som kan forlænge den tid du kan bruge på terrassen, helt uden det er ubehageligt.

Få en overdækket terrasse

Det første tip er, at du skal få en overdækket terrasse. Ved at gøre dette, så kan du også nyde din terrasse når det regner eller lignende. På den måde kan du få mange flere dage ude på den. Derudover så kan den være mere behagelig at opholde sig på, selv når det er varmt. Taget giver nemlig en naturlig skygge, som gør, at man ikke smelter væk.

Læs mere om en overdækket træterrasse her: https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse 

terrasse pris

Køb en terrassevarmer

En terrassevarmer en fantastisk opfindelse. Det er det fordi, man ved at gøre brug af en terrassevarmer kan forlænge sommeraftenenerne på terrassen hurtigt og nemt. Måden den fungerer på, er ved at den er lavet med gløderør. Disse gløderør bliver så varme, lidt ligesom en brødrister, og udleder derfor en masse varme, som gør det behageligt at sidde foran dem.

En terrassevarmer koster ikke særlig meget, og kan derfor være en nem og billig tilføjelse til terrassen.

Brug tæpper

Der er ikke noget som en hyggelig dag på terrassen, hvor man kan nyde stjernehimlen, og blot sidde med nogle tæpper og slappe af. Tæpper koster ikke meget, og man kan derudover også bruge dem som en del af udtrykket på sin terrasse. De er derfor ideelle at have fremme når der er varmt, men også når det er mere køligt. Med tæpper kan man nemt bruge terrassen forår, sommer og efterår. Det er ikke så ideelt når det sner, hvorfor det måske ikke er muligt om vinteren.