Find det perfekte smykke design hos Georg Jensen

Blandt de fremmeste danske smykke designere finder vi ikoniske Georg Jensen. Georg Jensen har siden begyndelsen af det forrige århundrede været leverandør af fine smykker i høj kvalitet.

Georg Jensen åbnede i 1904 sin egen lille smykkebutik i bredgade midt i kongens København. Herfra solgte den senere hen berømte sølvsmed sine første smykker af eget design. Siden hen åbnede Georg Jensen butikker i Berlin, London og New York, og hen imod midten af det tyvende århundrede var Georg Jensen brandet berømt over hele verden.

Nu om stunder finder du Georg Jensen smykker i en hver velassorteret smykkebutik. Og de enkle og tidløse Georg Jensen smykker kan købes over hele verden i såvel webshops som i fysiske forretninger.

Georg Jensen er især kendt for de smukke og søde Marguerit smykker, som med deres gule indre omkranset af slanke, hvide kronblade kan pifte et hvert outfit op. Marguerit smykker fås som vedhæng til halskæder, som øreringe og ørestikker, og som fingerringe. Marguerit smykker var oprindelig fremstillet som en hyldest til Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrete, hvis kælenavn er Daisy – det engelske ord for marguerit!

Hvor kan jeg købe Georg Jensen smykker online?

Hvis du ønsker at begave kvinden i dit liv med et raffineret og stilfuldt Georg Jensen smykke kan du med fordel købe det online. I en online shop vil du typisk have adgang til en bredere selektion – og så får du dine varer bragt til døren, så du slipper for at skulle i flere forskellige smykkebutikker.

Hos Carat Diamanter finder du et stort udvalg af smykke Georg Jensen smykker i alle afskygninger. Foruden Georg Jensen finder du smykker fra brands så som Heiring, Hultquist, Carat, Julie Sandlau, Line & Jo, Nordahl Andersen, Nordgreen Copenhagen, Ole Lynggaard Copenhagen, Sif Jakobs, Susanne Friis Bjørner og byBiehl.

Se de mange smykker på caratdiamanter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *