Få slukket tørsten i varmen takket være fadølsanlægget

19 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er da fint nok, når man lige tager en håndbajer fra køleskabet for at blive kølet ned en varm dag, men så skal man indenfor hver gang, når man skal have en øl, når man nu lige har sat sig udenfor; for tager man for mange øl med ud, så bliver de bare varme.

Og nu du er herude, så tænker du da, at det er en god anledning til at tage fadølsanlægget frem, for det er så nemt at sætte op, og så er det også ligetil at betjene, så det tager praktisk talt ikke så lang tid.

Så er det køreklart ude på terrassen, og du har lige sluttet en ny fustage til, og du glæder dig bare til at slukke tørsten i den gode øl.

Du kan så høre, at naboerne er kommet hjem fra arbejde og er begyndt at arbejde i haven, mon ikke de også kunne bruge en kold fadøl?

Den sommerdag bliver til en spontan fest omkring fadølsanlægget

Du inviterer dine naboer over til en øl, og før man har set sig om, så er deres familier også kommet til, og I beslutter jer til at lave en fælles grillaften dér i haven, så hele vejen kan blive samlet her, hvor øllet bliver midtpunktet.

Selv dine voksne børn bliver hjemme for en gangs skyld en fredag, for det er bare hyggeligt her i den varme sommer at få sig nogle kolde fadøl – og de inviterer også deres venner forbi til at være med.

Andre folk kommer også med fustager, så festen kan vare ved længe, og inden I har set jer om, er solen begyndt at gå ned.

Man skal selvfølgelig huske at drikke med mådehold, og det er også en god idé at supplere øllet med vand nogle gange, da det er sundt for kroppen.