Få en god pris på ny emalje i dit badekar

23 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis din bolig er forsynet med et badekar i eget badeværelse er der masser af grunde til at passe godt på dette. Først og fremmest vil du med et badekar altid kunne tage lange varme karbade når du vil, og i så lang tid som du ønsker.

Dette er en luksus som ikke er mange mennesker forundt. Og de er en del billigere at tage karbad inden for hjemmets fire vægge end det er at tjekke ind på et kursted eller booke værelse på et hotel med wellness afdeling.

Behold dit gamle badekar – også selv om du ikke er en vandhund

Et badekar fyldt med varmt vand tilsat duftende olier, salte eller urter er på mange måder helsebringende for krop og sjæl. Men det er selvfølgelig ikke alle der sætter pris på denne form for afslapning.

Hører du til i gruppen som ikke bruger badekarret selv kan du måske ikke se den store grund til at beholde det. Især ikke hvis emaljen på karrets inderside er skrammet, krakeleret, ridset og misfarvet.

Her kan det være fristende at smide badekarret ud og erstatte det med en mere moderne bruseniche. Men du bør overveje denne disposition en ekstra gang.

image

Dit badekar repræsenterer nemlig en vis værdi. Mange boligkøbere går målrettet efter et hus eller en lejlighed med badekar i eget badeværelse. Især yngre familier med små børn kan få god glæde af et rummeligt badekar.

De små synes det er sjovt og hyggeligt at få et karbad i selskab med deres legetøj samt mor eller far ved bassinkanten. Og så er et badekar virkelig praktisk når store mængder af tøj skal sættes i blød.

Sæt emaljen i dit badekar i stand

Hvis badekarret er grimt at se på kan du få sat det i stand med ny emalje. Klik ind og læs mere på emaljering-af-badekar.dk.