Dette indvirker på prisen ved slibning af gulv i København

Dette indvirker på prisen ved slibning af gulv i København

Du har måske fået at vide, at når du skal have slebet dine gulve eller bare et enkelt ned i København, så er det vigtigt, at kvalitet og pris hænger sammen.

Ens fornuftige del af hjernen siger så samtidig også, at man skal have lagt en fast pris fast som det første, ellers bliver man bare narret eller snøret på stedet, fordi man bliver pålagt en alt for dyr pris, hvis man ikke har aftalt dette med gulvafsliberen forud.

Denne tankegang er normalt også god at have i forbindelse med at indgå en handel, men med gulvafslibning er det en sandhed med mindre modifikationer.

Man må selvfølgelig gerne aftale en pris på gulvafslibningen og de eventuelle ydelser, der kommer forud og efter behandlingen på de københavnske gulve eller andre steder i landet med gulvafsliberen, men dette skal ikke aftales over telefonen eller via mail – og da slet ikke baseret ud fra et skema, som firmaet har lagt på nettet over kvadratmeter kontra pris eller andet.

Den gode gulvafsliber skal tage ud og besigtige gulvet først, før man kan afsige en dom over prisen, behandlingen og alle de andre faktorer, man skal have på plads.

Man kan nemlig aldrig regne med, at et lignende tilfælde med ens gulv eksisterer derude i forvejen, som man kan basere en pris på – selv ens eget gulv forandrer sig mellem hver behandling.

Således kan man dog godt spørge, hvad der spiller ind på, hvad prisen vil komme til at blive i sidste ende, og nogle af disse aspekter er blandt andet:

– Valget af efterbehandling.
– Slitage på gulvet.
– Ønsket fra kundens side om, hvorvidt man kan leve med nogle skader.
– Nuværende spartelmasse og anden fernis på gulvet.
– Nyt eller gammelt gulv.
– Fordeling af opgaven over eventuelt flere dage.
– … og flere ting.

Dette kan virke som en uoverskuelig liste at have in mente, men det er ikke alle ting, der altid kommer i spil, men alt dette kan du få styr på ved at få en professionel gulvafsliber ud at kigge på dine gulve i København.