Det bliver den her tømrer, du går til hver gang

04 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du bor et bestemt sted i Danmark, og så er det første gang, du får brug for en tømrer, og vedkommende udfører opgaven virkelig godt.

Skulle der så være noget med den opgave, som der skal udbygges eller gøres noget andet ved, så er det også denne tømrer, som du tager fat i næste gang.

Når det bliver aktuelt, så viser det sig også, at tømreren var virkelig ferm til at klare den opgave.

Det viser sig, som du undersøge sagen nærmere med dette tømrerfirma, at de kan klare rigtig mange forskellige ting, og det er da også den opfattelse, som du får, når du taler med den tømrer, der er ude hos dig fra det givne firma.

Med tiden bliver det så også eksklusivt dette firma, som du går til, når der skal laves tømreropgaver hjemme hos dig.

tømrer

Du ønsker ikke andre end denne tømrer

Selvom de kan være optagede i en given periode, hvor du skal bruge dem – og det er jo tænkeligt, når de er så gode – så vil du ikke acceptere at tage en anden tømrer ind fra et andet firma, så det bliver løst hurtigere, for du vil hellere være sikker på, at du kan få den kvalitet, som du er vant til.

Det er da ikke utænkeligt, at et andet tømrerfirma er godt også, men du er en tryghedsnarkoman, og når det drejer sig om store opgaver, hvor man skal bruge en tømrer, så vil du hellere være på den sikre side og tage det vante valg end at tage chancen.

Så selvom du måske bliver bombarderet med reklamer for andre tømrerfirmaer, så binder de ikke på dig.

Når naboen anbefaler en tømrer, så trumfer du altid vedkommende med “din” egen tømrer, for du kan simpelthen ikke forestille dig, at der er nogen bedre derude.