Bell Add additiver til vedligeholdelse af bilmotorer

Hvem ønsker som bilejer ikke at have maksimal effekt af motoren på sin bil? Med Bell Add er der mange fordele. Man undgår at EGR-ventilerne soder til, og partikelfiltrene holdes også rene. Derudover undgår man ujævn tomgang og røgudvikling. Med Bell Add yder man både pleje og omsorg for sin bil, da produktet er til indvendig rensning og vedligeholdelse af både benzinmotorer og dieselmotorer.

Det er forskelligt fra motor til motor, hvor ofte det er nødvendigt at bruge Bell Add. Det mest almindelige er enten hver sjette eller hver tolvte måned. Ved at bruge Bell Add sparer man mange penge på sin bil. Dette skyldes, at delene i bilen bliver holdt rene, så de ikke soder til og begynder at virke dårligere. Man skal derfor langt sjældnere skifte dele i bilen, hvis man bruger Bell Add jævnligt. Det anbefales, at man tilsætter lidt additiv fra Bell Add, hver gang man tanker. Dette modvirker nemlig, at motoren soder til, og det sørger også for, at den ikke forurener for meget.

Der er mange fordele ved at bruge Bell Add til sin benzinbil. Ved at give en tilsodet benzinbil en behandlingskur med Bell Add, kan man opnå en stor forøgelse i effekten. Med en Bell Add benzin-kur opnår man straks et nedsat benzinforbrug, bedre kompression og at både motor, katalysator og tændrør holder længere. Hvis man derefter sørger for jævnligt at bruge Bell Add på sin benzinbil, kan man opnå en mere rolig motorgang, renere forbrænding og endda flere hestekræfter.

 

Hvis man ejer en dieselbil, kan det også være en rigtig god idé at give den en kur med Bell Add. Når man giver en dieselbil, der er sodet til, en Bell Add kur, sker der, ligesom med benzinbilerne, en stor forøgelse i effekten. Det anbefales derfor, at man giver sin dieselbil en Bell Add kur for hver 20-30.000 kørte kilometer, men det afhænger naturligvis af kørselsforholdene. Det anbefales desuden, at man løbende bruger Bell Add Dieseladditiv til motoren i sin dieselbil, for at vedligeholde og rense den.

Uanset om man har en benzinbil eller en dieselbil, er det en god idé at vedligeholde den med Bell Add produkter. Ind i mellem kan man også give den en Bell Add kur. Dette kunne eksempelvis være en mellemrensning, som er en rensning, man foretager af motoren mellem serviceeftersynene. 
Hos Landberg.dk forhandles alle Bell Add produkter, så uanset hvad din bil trænger til, kan det købes hos Landberg.dk.